May 242017
 
Snapdragon 835.

Snapdragon 835.

OnePlus on vahvistanut sen tulevan OnePlus 5 -puhelimen saavan sisuksiinsa Qualcommin toistaiseksi tehokkaimman järjestelmäpiirin, Snapdragon 835:n. Minkään tason yllätys tämä ei kuitenkaan ollut, sillä järjestelmäpiiri on yksi harvoja asioita, joista huhut OnePlus 5:stä ovat olleet täysin yksimielisiä jo pitkään.

Lisäksi komponenttivalintojen ohella OnePlus kertoo panostaneensa OnePlus 5:n kehitystyössä myös muuten sulavaan suorituskykyyn. Yksi tärkeä osa-alue on ollut pienentää kosketusviiveitä, joista OnePlussaa on tähän asti kritisoitu. OnePlus kertoo käyttäneensä nyt korkeanopeuksista kameraa kuvaamaan eri puhelinyksiköiden näyttöjen reagointia oppiakseen parantamaan toimintaa.

OnePlus kertoo myös lisänneensä OxygenOS-järjestelmäänsä ominaisuuden, joka parantaa sovellusten toimintaa: usein käytettyjä sovelluksia priorisoidaan, jotta ne toimisivat sukkelammin.

OnePlus on toistaiseksi virallisesti vahvistanut tulevasta puhelimestaan vasta sen OnePlus 5 -nimen, kesän julkaisun ajankohdaksi sekä nyt järjestelmäpiirin. Luonnollisesti huhuja ja vuotoja tulevasta puhelimesta kuitenkin riittää. Ne kertovat taakse olevan tulossa kaksoiskamera ja etupuolella näytönreunusten ainakin jonkin verran pienenevän. Kameraa OnePlus on kehittänyt yhdessä arvostetun kameratestaajan DxOMarkin kanssa. OnePlussan johdosta on kuultu vahvistus myös edelleen etupuolelta löytyvälle sormenjälkitunnistimelle.

Vuotokuvissa on nähty useampia erilaisia OnePlus 5 -prototyyppejä.

Värivaihtoehtoja OnePlus vaikuttaa olevan puhelimestaan tuomassa ainakin neljä kappaletta julkaisemansa ennakkokuvan perusteella.

OnePlus kiusoittelee tulevan OnePlus 5 -puhelimen värejä.

OnePlus kiusoittelee tulevan OnePlus 5 -puhelimen värejä.

 

OnePlus vahvisti tärkeän yksityiskohdan OnePlus 5:stä: saamassa sisuksiinsa odotetusti tehoa
Lähde: Mobiili.fi