Nov 232017
 
OnePlus 5T:n kamera kohoaa OnePlus 5:tä enemmän puhelimen takapinnasta.

OnePlus 5T:n kamera kohoaa OnePlus 5:tä enemmän puhelimen takapinnasta.

OnePlus tulee tekemään muutoksia tulevissa ohjelmistopäivityksissä tuoreen, tiistaina myyntiin tulleen OnePlus 5T -puhelimensa kameraan.

OnePlussan perustajiin lukeutuva Carl Pei kertoo muutoksista OnePlussan keskustelupalstalla julkaistussa lausunnossa. Pein mukaan nähtyään palautetta yhteisöltä ja medialta OnePlus 5T:stä, haluaa OnePlus kehittyä ja parantaa OnePlus 5T:n kameran toimintaa niin pian kuin mahdollista.

Pei kertoo OnePlussan tiimin aloittaneen työskentelyn erityisesti kolmella saralla:

  • Parannettu heikon valaistuksen kuvaus, erityisesti liittyen kuvien yksityiskohtiin
  • Parannetut selfiet, joissa on luonnollisempi valotus
  • Kaunistustila käytössä oletuksena vain valituilla markkinoilla Aasiassa tästä eteenpäin

Nämä parannukset ovat suunnitteilla kaikille OnePlus 5T -käyttäjille varhain joulukuussa tulevana päivityksenä.

Myös Mobiili.fin aiemmin tänään julkaistussa OnePlus 5T -arvostelussa kiinnitettiin huomiota kameraan, joka OnePlus 5T:ssä voisi olla parempikin. Vaikka hämäräkuvaukseen on OnePlussan mukaan lähtökohtaisesti OnePlus 5T:ssä panostettu, ei kameran kuvanlaatu heikossa valaistuksessa kuitenkaan osoittautunut millään tavalla poikkeuksellisen hyväksi.

OnePlus 5T:n suurin uudistus takakamerassa tapahtuneen muutoksen ohella aiemmasta OnePlus 5:stä on uusi 6,01 tuuman ja 18:9-kuvasuhteen näyttö. Lisäksi puhelin on saanut uutena toimintona kasvojentunnistuksen.

Markkinoiden vastaanotto OnePlus 5T:lle on ollut vauhdikas. Myös Carl Pei toisti jälleen nyt tuoreimmissa kommenteissaan OnePlus 5T:n myynnin ylittäneen toistaiseksi OnePlussan aiemmat ennätykset.

OnePlus reagoi palautteeseen: OnePlus 5T:n kameraan tulossa pian päivityksiä
Lähde: Mobiili.fi