May 082017
 
128 gigatavun OnePlus 3T on jo myyty loppuun OnePlussan omasta verkkokaupasta.

128 gigatavun OnePlus 3T on jo myyty loppuun OnePlussan omasta verkkokaupasta.

OnePlus on lopettanut 3T-puhelinmallinsa 128 gigatavun tallennusmuistiversion myynnin jo omassa verkkokaupassaan samalla, kun yhtiön toimitusjohtaja Carl Pei näyttää mahdollisesti julkaisseen ensimmäisen – joskin todella heikon – kuvan tulevasta OnePlus 5:stä.

OnePlus on jo aiemmin itse lopettanut lisäksi Midnight Black -erikoisväriversion myynnin OnePlus 3T:stä. Suomessa OnePlussan puhelimia myy myös Elisa, jonka varastoista myös OnePlus 3T:tä 128 gigatavun muistilla vielä löytyy. 64 gigatavun versiota OnePlus 3T:stä löytyy vielä niin OnePlussalta itseltään kuin myös Elisalta.

OnePlus on jo vahvistanut seuraavan puhelimensa, OnePlus 5:n, tulevan kesän aikana kertomatta tarkempaa ajankohtaa. OnePlus näyttää jatkavan tapaansa myydä vain yhtä puhelinta kerrallaan. OnePlus 3T:n odotetaan näin poistuvan uutuuden tieltä.

Tänään OnePlussan toimitusjohtaja Carl Pei julkaisi Instagram Storiesissa mahdollisia kuvia OnePlus 5:stä valkoisen suojakuoren sisällä (katso alta). Kuvat näyttäisivät vahvistavan kaksoiskameran, minkä lisäksi takana on myös kolmas musta kohta, jonka tarkoitusta ei vielä tiedetä. Suuresta koostaan huolimatta se saattaa olla esimerkiksi vain aukko kuvausvalolle. Sormenjälkitunnistimen on toistaiseksi odotettu pysyvän OnePlus 5:ssä yhä etupuolella.

Kaksoiskameraa on jo aiemmin huhuttu yhdeksi OnePlus 5:n uudistukseksi. Aiempien paljastusten perusteella tarkkuus olisi säilymässä 16 megapikselissä.

Täysin odotettu mutta tärkeä päivitys pitäisi olla järjestelmäpiirin vaihtuminen jälleen Qualcommin viimeisimpään ja tehokkaimpaan Snapdragon 835:een. Näytön koon on kerrottu pysyvän ennallaan 5,5 tuumassa, mutta OnePlus saattaa nyt siirtyä QHD-aikakauteen: näytön tarkkuus olisi siis kasvamassa 1920×1080 pikselistä 2560×1440 pikseliin.

Lisäksi muistimäärät voivat kasvaa. OnePlus 3:ssa ja 3T:ssä on jo kuusi gigatavua RAM-muistia, mutta OnePlus 5 voi korottaa määrän jo kahdeksaan ainakin kalliimpana vaihtoehtona – tosin viimeisimpien huhujen mukaan muistia saattaa olla edelleen ”vain” kuusi gigatavua. Samoin tallennusmuistia voi tulla tarjolle vaihtoehtona 256 gigatavua.

Puhetta on myös ollut näytön reunusten pienentymisestä ja myös sivuille kaartuvasta näytöstä.

OnePlus lopetti jo 3T:n toisen version myynnin – seuraavasta uutuudesta ensimmäiset kuvat?
Lähde: Mobiili.fi