Apr 172019
 

OnePlus on julkaissut Community Beta -testiversion Android 9 Pie -käyttöjärjestelmäversiosta OnePlus 3 ja OnePlus 3T -älypuhelimilleen.

Aiemmin OnePlus on julkaissut Android 9 Pie -käyttöjärjestelmäpäivitykset OnePlus 6:lle, OnePlus 5T:lle ja OnePlus 5:lle. Uusimmassa OnePlus 6T:ssä Pie oli jo valmiina.

Uuden Community Beta -version Android 9 Piesta voivat asentaa kaikki halukkaat. Jo aiemmin OnePlus on testannut päivitystä suljetussa beetassa rajatulla joukolla.

Android 9 Pie -käyttöjärjestelmäversion ja käyttöliittymäuudistusten ohella päivitys tuo huhtikuun Android-tietoturvakorjaukset sekä OnePlussan omia lisäyksiä, kuten uudistetun älä häiritse -tilan säädettävillä asetuksille, Pelitilan 3.0-version, Google Duo -integraation Puhelin-sovellukseen sekä Google Lensin Kameraan.

OnePlus tarjoaa sivuillaan asennusohjeet Community Betan asentamiseksi. Käytännössä asennus onnistuu lataamalla päivitystiedosto OnePlussan sivuilta, siirtämällä se laitteen muistiin ja avaamalla se asetusten järjestelmäpäivitysnäkymän kautta oikeasta yläkulmasta löytyvän paikallisen asennusmahdollisuuden kautta.

Kun Android 9 Pie aikanaan julkaistaan varsinaisena vakaana julkaisuversiona päivityksenä saavat myös Community Betan asentaneet sen verkon yli tapahtuvana päivityksenä.

OnePlus julkaisi Android 9 Pien testiversiona OnePlus 3:lle ja OnePlus 3T:lle
Lähde: Mobiili.fi