May 292017
 

OnePlus referral suositteluohjelma

OnePlus 5:n julkaisu lähestyy, ja puhelimiensa myyntiä piristääkseen OnePlus on käynnistänyt suosittelukampanjan. Kampanjassa OnePlus-puhelimen jo ostaneet voivat tarjoa kavereilleen linkkiä, jonka kautta kaveri saa uudesta OnePlus-puhelimesta alennusta ja linkin tarjoaja pisteitä, joita voi käyttää ostoksiin OnePlussan verkkokaupassa.

Kampanja toimii OnePlussan omassa verkkokaupassa. OnePlus-puhelimen suoraan valmistajalta ostaneet voivat pyytää yksilöllistä suosittelulinkkiä. Linkin voi puolestaan lähettää eteenpäin kaverille, joka suunnittelee OnePlus-puhelimen ostoa. Linkin kautta tilatessaan kaveri saa 20 euron alennuksen, ja linkin lähettäjä saa 100 pistettä tililleen. Näitä pisteitä voi käyttää ostoksiin OnePlussan verkkokaupassa. Esimerkiksi 150 pisteellä saa OnePlus-T-paidan ja 200 pisteellä 20 euron alennuksen tarvikkeista.

OnePlus 5:n tarkempaa julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu, mutta laitteen on sanottu ilmestyvän kesän aikana. Kovin kaukana julkaisu tuskin kuitenkaan on, sillä OnePlus on ilmoittanut lopettavansa nykyisen 3T-mallin myynnin omassa verkkokaupassaan 1. kesäkuuta.

OnePlus on kertonut 5:n sisältävän Qualcommin tämän hetken tehokkaimman järjestelmäpiirin, Snapdragon 835:n. Lisäksi vuotokuvien perusteella laitteen oletetaan sisältävän kaksoiskameran. OnePlus on myös kertonut, että kameraa on kehitetty yhteistyössä kameratesteistään tunnetun DxO:n asiantuntijoiden kanssa. Kameraa hehkuttaakseen OnePlus julkaisikin Twitterissä teaser-kuvan, ja pyytää seuraajia veikkaamaan, kumpi maisemakuvista on kuvattu OnePlus 5:llä. Twiitistä ei tosin selviä, minkä laitteen kameraan 5:n kameraa verrataan.

OnePlus hehkuttaa OnePlus 5:n kameran kuvanlaatua – suosittelukampanjassa etuja itselle ja kaverille
Lähde: Mobiili.fi