Aug 172018
 
OnePlus 6.

OnePlus 6.

OnePlus 6T on yhtiön ensimmäinen älypuhelin, joka on virallisesti osa amerikkalaisoperaattorin valikoimaa, kertoo CNET. Itse älypuhelin puolestaan vaikuttaisi tuovan vain maltillisia päivityksiä.

OnePlussan julkasuaikatauluista perillä olevat tahot ovat vahvistaneet kiinalaisvalmistajan pääseen yhteisymmärrykseen T-Mobile-operaattorin kanssa OnePlus 6T:n myyntiä silmällä pitäen. Myös aiemmin julkaistu OnePlus 6 on toki yhteensopiva myös T-Mobilen verkkojen kansa, mutta tuoreen sopimuksen mukaan 6T:stä julkaistaan mitä todennäköisimmin eritoten jättioperaattorin verkkoja varten optimoitu versio.

Itse OnePlus 6T puolestaan vaikuttaisi maltilliselta päivitykseltä verrattuna vain vajaat puoli vuotta sitten julkaistuun edeltäjäänsä nähden. Mallin suurin myyntivaltti vaikuttaisi olevan vain hieman OnePlus 6:ta korkeampi hinta, jolla rahalle saa kuitenkin mukavammin vastinetta. Esimerkiksi OnePlus 5T tarjosi edeltäjäänsä nähden puoli tuumaa suuremman näytön muun muassa järjestelmäpiirin, muistimäärien ja kamerakonfiguraaton pysyessä pitkälti aiempaa vastaavina.

OnePlus näyttäisi yhtä kaikki olevan onnistumassa siinä, missä niin ikään kiinalainen Huawei aiemmin tänä vuonna epäonnistui. OnePlussan ja T-Mobilen yhteistyösopimus on sinettiä vaille valmis, mutta virallisen hyväksynnän saamista odotellaan vielä. Toisin kuin Huawei, ei OnePlus ole kiinnostunut itse telekommunikaatiobisneksistä, minkä lisäksi yhtiön huomattavasti pienempi koko auttanee tarkan seulan läpäisemisessä.

OnePlus 6T:tä voitaneen odotella julkistettavaksi lokakuun tienoilla.

OnePlus 6T esillä huhuissa – ensi kertaa jenkkioperaattorin valikoimiin
Lähde: Mobiili.fi