Jun 282016
 
Mobiilitankkaus on osa S-mobiilia.

Mobiilitankkaus on osa S-mobiilia.

S-mobiili-sovelluksesta löytyvää mobiilitankkausominaisuutta voi nyt hyödyntää uudella tavalla. Auton tankkauksen voi nimittäin jatkossa hoitaa myös Apple Watchin avulla. S-Pankin mukaan kyseessä on maailman ensimmäinen kellosovellus, jolla on mahdollista tankata autoaan.

ABC-asemilla toimiva mobiilitankkaus on palkittu palvelu, joka tunnistaa auton sijainnin ABC-asemalla ja suoraviivaistaa huomattavasti sekä mittarin valintaa että maksua. S-mobiili-sovelluksesta löytyvä mobiilitankkaus on käytössä laajasti ABC-asemilla ja toimii Androidilla, iOS:illa ja Windows Phonella.

Uutuutena mobiilitankkaus on nyt tuotu myös Apple Watchille. Kun palvelu on otettu S-mobiili-sovelluksessa käyttöön puhelimella, voi varsinaisen tankkaustapahtuman hoitaa älykellolla. Käytännössä asiakkaan ei tarvitse kuin käynnistää S-mobiili Apple Watchissa, siirtyä mobiilitankkaus-välilehdelle ja valita haluamansa mittari. ” Kukaan ei herää aamulla innoissaan ja odota kiihkeästi, että pääsisi tankkaamaan auton”, S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula selittää palvelun tarkoitusperiä. ”Maksamisen täytyy olla niin helppoa, että sitä ei oikeastaan edes huomaa.”

abc mobiilitankkaus apple watch abc mobiilitankkaus apple watch

Luonnollisesti Apple Watchia ei vaadita mobiilitankkaukseen, vaan homman voi hoitaa myös suoraan älypuhelimella. Ajantasaisen S-mobiili-sovelluksen lisäksi käyttäjiltä vaaditaan kuitenkin S-Etukortti Visa.

Nyt voit tankata autosi älykellolla
Lähde: Mobiili.fi