Aug 182009
 


Nokian kännykät ovat parasta laatua. Minulla on Nokian kännykkä, jossa on laadukkaat perustoiminnot. Vanha Nokian kännykkä palvelee minua hyvin, mutta olisi aika silti hankkia uusi kännykkä.

Kuuntelen paljon musiikkia, eikä vanha Nokian kännykkäni sisällä mitään musiikkitoimintoja. Gigantti myy useaa Nokian kännykkää, joista Nokia 6303 Classic Black on paras kännykkä tämänhetkisiin tarpeisiini.

Nokia 6303 Classic on puhelin, joka on tyylikäs ja kestävä. Kännykän kuori on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Nokia 6303 Classic on myös erittäin monipuolinen matkapuhelin.

Tämä Nokian kännykkä on paras valinta sellaiselle käyttäjälle, joka tarvitsee matkapuhelinta, johon on yhdistetty kamera. Nokia 6303 Classic kännykkä sisältää 3,2 megapikselin automaattisesti tarkentuvan kameran, jossa on LED-kaksoissalama ja 8x digitaalinen zoomi. Digitaalikamerassa on videotallennus. Valokuvat ja videot on helppo ottaa ja vaihtaa internetissä.

Nokia 6303 Classic kännykässä on TFT-näyttö. Tämä laadukas Nokian matkapuhelin sisältää useat data- ja viestintäominaisuudet. Nokia 6303 puhelimessa on muun muassa Bluetooth-liitäntä. Nokia Kartat-sovellus on paras apu autoilijalle.

Nokia 6303 Classic kännykkään on sisäänrakennettu mp3-soitin, joka on minulle musiikki-ihmisenä erityisen tärkeä. Kännykkä sisältää myös radion, josta voi suorana kuunnella uutiset ja viihdeohjelmat.

Nokian kännykkämallien valikoima on laaja. Nokia 6303 Classic puhelin sisältää laajat media-ominaisuudet, jotka itselleni ovat tärkeitä.