Jun 282016
 

OnePlus_logo

OnePlus 3 saattaa olla saamassa entistä laajemman värivalikoiman tulevaisuudessa. Kahden olemassa olevan värin lisäksi verkossa käväisi pikaisesti kuva punaisesta OnePlus 3:sta.

OnePlus 3 paljastettiin kesäkuun puolivälissä. 5,5-tuumainen ja metallikuorin verhottu tehopuhelin esiteltiin tuolloin kahdessa värissä: hopeanharmaana ja kevyenkultaisena. Jälkimmäinen Soft Gold -variantti ei kuitenkaan ole vielä saatavilla. OnePlussan mukaan kultainen OnePlus 3 saapuu myyntiin heinäkuun lopulla.

OnePlus 3 ja Soft Gold -värivaihtoehto.

OnePlus 3 ja Soft Gold -värivaihtoehto.

Nyt verkkoon on livahtanut todisteita mahdollisesta kolmannesta värivaihtoehdosta. GizChinan mukaan OnePlussan kiinalaisille verkkosivuille ilmaantui hetkeksi kuva varsin näyttävästä punaisesta OnePlus 3:sta. Kuva katosi kuitenkin sivuilta varsin pian.

Toistaiseksi on siis epäselvää, mitkä OnePlussan suunnitelmat mahdollisen punaisen version suhteen ovat. Värivaihtoehto saattaa esimerkiksi olla suuntaamassa ensin tai pelkästään Kiinaan. Toisaalta on myös mahdollista, että punaista OnePlus 3 -mallia on harkittu jossain vaiheessa, mutta julkaisu on päätetty jättää väliin ja kuva on löytänyt tiensä verkkosivuille täysin vahingossa. Jäämme tarkkailemaan tilannetta.

OnePlus 3 punaisena.

OnePlus 3 punaisena.

Näyttävä punainen OnePlus 3 bongattu – Lisää värejä luvassa?
Lähde: Mobiili.fi