Apr 042010
 

Kevät ja kesä lisäävät monen perheen ulkoilua. Kävely on meidän perheemme liikuntaharrastuksien ykköslaji. Pyöräilyssä on se hyvä puoli, että voi tehdä nopeasti pitkiäkin kuntolenkkejä.

Uusi polkupyörä on tarpeellinen monelle ulkoilijalle, jonka vanha polkupyörä on sanonut työsopimuksensa irti. Naisten polkupyörä on kokonsa puolesta helpompi ostaa kuin lasten polkupyörä. Moni aikuinen tietää aika tarkkaan, millainen polkupyörä hänelle sopii.

Minulla ei tällä hetkellä ole polkupyörää. Minulle sopisi joko tyttöjen tai naisten polkupyörä mitä tahansa merkkiä, mutta pyörän väri olisi ehdottomasti pinkki. Netistä löytyi kaunis pinkki polkupyörä.

Vaaleanpunainen naisten polkupyörä Raleigh Donna 28 on 3-vaihteinen ja pyörässä on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kiinteä Basta-turvalukko. Tämän naisten polkupyörän tekniset ominaisuudet löydät kokonaisuudessaan Hobby Hallista.

Pinkki polkupyörä kerää varmasti ihailevia katseita. Ainakin minä katselen kaikkia vaaleanpunaisia polkupyöriä sillä silmällä, heh.