May 152018
 

htc logo

HTC ei ole tällä hetkellä historiansa parhaassa jamassa, mutta yritystä riittää vielä. Siitä kielii yhtiön ilmoitus panostaa lohkoketjuteknologiaan, jota hyödyntävän puhelimen yhtiö aikoo julkaista. Asiasta uutisoi Android Central.

Lohkoketjuteknologiaa sisältävän puhelimen nimi on HTC Exodus ja se julkaistaan lokakuussa. Teknisistä yksityiskohdista tiedämme niin ikään, että laite sisältää lompakon erilaisten kryptovaluutoiden hallinnoimiseksi sekä tukee lohkoketjusovelluksia. Exoduksella on niin ikään mahdollista ottaa osaa HTC:n pyörittämään kryptovaluuttakauppaan, mikäli kyseinen toiminta kiinnostaa.

HTC Exodus on suunnitteilla julkaistavaksi lokakuussa.

Projektia johtavan Phil Chenin mukaan HTC:n tavoitteena on saada kelkkaan mukaan useita tuttuja nimiä, kuten Bitcoin, Lightning Networks ja Ethereum. Mikäli aikatauluissa pysytään, voidaan yhtiöltä odottaa lisätietoja tulevien kuukausien aikana, Chen lupailee.

Exodus-älypuhelimen hinta on vielä arvailujen varassa, mutta se on jo varmaa, että sellaisen saa kustannettua itselleen myös kryptovaluutalla. Lisätietoja HTC:n suunnitelmista kuullemme jo kesän aikana.

Myös HTC mukaan lohkoketjubisnekseen – kehitteillä teknologiaan perustuva älypuhelin
Lähde: Mobiili.fi