Oct 292015
 
Galaxy S6 edge+

Galaxy S6 edge+

Samsungin ja Marvelin yhteistyö on luonut uuden erikoisversion tutusta älypuhelimesta. Tällä kertaa sankarimaiseen yhdistelmään pääsivät Galaxy S6 edge+ ja Ant-Man.

Ant-Man-elokuvan vanavedessä markkinoille on tuotu Muurahaismies-teemainen Samsung Galaxy S6 edge+ -paketti. Paketti on parhaillaan myynnissä Kiinassa.

Jostain syystä Ant-Man-puhelin ei vaikuta olevan läheskään niin kiintoisa kokonaisuus kuin aiemmin julkaistu Iron Man -teemainen Galaxy S6 edge. Rautamies-fanit saivat tuolloin muun muassa erityisväritetyn puhelimen ja tutun kaarireaktorin ulkonäöllä varustetun latausalustan.

Ant-Man-puhelinta ei taas olla GforGamesin mukaan uudelleenväritetty lainkaan. Sen sijaan mukana tulee erillinen Ant-Man-teemainen suojakuori. Lisäksi pakettiin saattaa sisältyä eksklusiivisia teemoja tai taustakuvia.

Ant-Man-teemainen Galaxy S6 edge+ maksaa Kiinassa 5887 juania eli noin 910 euroa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka rajattu erä pakettia on saatavilla. Myös Muurahaismies-puhelimen saapuminen muille markkinoille on epäselvää.

Ant-Man-teemainen Galaxy S6 edge+ -paketti

Ant-Man-teemainen Galaxy S6 edge+ -paketti

Muurahaismies sai oman kaartuvanäyttöisen Samsung Galaxy -puhelimen
Lähde: Mobiili.fi