Jan 022019
 

Moto Z4 Playn design CompareRajan kuvissa.

Lenovon omistaman Motorolan tulevan Moto Z4 Play -älypuhelimen muotoilu on paljastunut intialaisen CompareRajan julkaisemissa kuvissa sekä erillisellä videolla. Myös joitakin uutuuden väitettyjä teknisiä ominaisuuksia on vuotanut julkisuuteen.

Moto Z4 Play sisältää 6,2-tuumaisen, kapean näytön, joka näyttäisi olevan lähellä nyt muodikasta 18:9-kuvasuhdetta. Näytönreunukset ovat totutusti erittäin ohuet lukuun ottamatta rahtusen paksumpaa alareunusta. Puhelimen yläosassa puolestaan on pikkuruinen ”pisaralovi”, jossa ainakin etukamera sijaitsee.

Takana on edeltäjästä poiketen vain yksi kamera.

Puhelimen takaosassa on perin tutulta näyttävä kameramoduuli, joka kuitenkin sisältää nyt vain yhden kameran toisin kuin edeltäjä Moto Z3 Play, jossa kameroita oli takana kaksi. Mukana on myös LED-kuvausvalo. Sormenjälkilukija on puolestaan upotettu näyttöön, eikä takaosan pyöreään Motorola-logoon, kuten ensi alkuun voisi olettaa.

Sormenjälkilukija on mitä todennäköisimmin upotettu näyttöön.

Kuvista selviää myös, että Moto Z4 Playssa on USB-C-liitännän lisäksi myös perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Puhelimen huhutaan varustettavan joko Qualcommin Snapdragon 670:llä tai astetta kehittyneemmällä Snapdragon 675:llä. Työ- tai tallennusmuistista ei sen sijaan ole toistaiseksi tarkempia tietoja.

Lenovo julkistanee Moto Z4 Playn maalis-huhtikuussa, mikäli yhtiö pitäytyy aiemmilta vuosilta tutussa aikataulussaan.

Moto Z4 Playn design paljastui kuvissa ja videolla
Lähde: Mobiili.fi