Oct 052018
 

Motorola Moto G7.

Lenovon omistaman Motorolan seuraavan keskihintaisen älypuhelimen design on paljastunut kuvilla ja videolla. MySmartPrice-sivusto on julkaissut OnLeaksin tuottamat CAD-suunnittelutiedostoihin perustuneet renderöinnit Moto G7 -älypuhelimesta.

Tulevassa Moto G7:ssa on vuotojen perusteella vesipisaralovi, joten esimerkiksi Moto G6 -mallistoon verrattuna näyttö-runkosuhteen voidaan olettaa parantuvan. Muutoin kyseessä on muotoilunsa puolesta ilmiselvästi Moto G -sarjan älypuhelin: mukana on paksumpaa alareunusta lukuun ottamatta ohuet näytönreunukset, ulkoneva pyöreä kameramoduuli, sulavalinjainen muotokieli sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä USB-C-liitännän ohella. Liitännät ja kaiuttimet paikantuvat puhelimen alareunaan sormenjälkilukijan löytyessä perinteisesti puhelimen takaa Motorola-logoon upotettuna.

 

Motorola Moto G7:n huhutaan sisältävän noin 6-tuumaisen Full HD+ -näytön, kahdeksanytimisen järjestelmäpiirin, 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia. Takaa löytyvän kaksoiskameran oletetaan olevan varustetun 16 ja 5 megapikselin kameroilla. Etukameran puolestaan arvellaan olevan 12-megapikselinen, ja kiinteän akun kooltaan 3 500 milliampeerituntia.

Keskihintaluokkaan sijoittuvan Moto G7:n mitat ovat 157 x 75,3 x 8 millimetriä, mutta kameran kohdalta paksuus on 9,5 millimetriä. Sekä Moto G7 että kehittyneempi Moto G7 Plus julkistettaneen perinteiseen tyyliin vakio-Androidilla ja mitä luultavimmin suoraan Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmäversiolla varustettuna.

Luottovuotaja Evan Blass on lisäksi kertonut Twitterissä, että standardi- ja Plus-mallien lisäksi tänä vuonna voidaan Motorolalta odottaa Moto G -sarjaan myös Play- ja Power-variantteja.

Moto G7:n design paljastui kuvissa ja videolla
Lähde: Mobiili.fi