Sep 192016
 

Jatkossa Moi-liittymiä voi tilata myös vain yhdellä SIM-kortilla.Uuden tutkimuksen mukaan moni suomalainen maksaa turhasta, mitä tulee kännykkäliittymien datapaketteihin. Kyselytutkimuksen julkaisi Moi Mobiili, uusi suomalainen operaattori, jonka kanssa ei ole tarvetta maksaa tyhjästä.

Kyselytutkimukseen vastanneista 14 % uskoi käyttävänsä alle gigan, 13 % 1–3 gigaa ja 11% 4–5 gigaa kuukaudessa. Todellisuus oli lähellä arvioita. Lähes yksi viidestä suomalaisesta (18 %) käyttää alle yhden gigan dataa sekä saman verran suomalaisista käytti 1–3 gigaa dataa kuukaudessa mobiililaitteillaan. Yhteensä 45 % vastaajista käytti dataa alle 5 gigaa kuukaudessa.

Suomalaiset – ehkä sinäkin – maksavat turhaan rajoittamattomasta datasta

Huomionarvoista Moi Mobiilin tutkimuksessa oli, että vaikka suomalaiset osaavatkin arvioida datankäyttöään suhteellisen oikein, suurin osa silti haluaa maksaa niin kutsutusti turhasta. Jopa 80 % vastaajista kertoi, että heillä on rajaton datankäyttö matkapuhelinliittymässään. Tämä silti, vaikka monet eivät todellisuudessa rajatonta dataa tarvitse. He maksavat yksinkertaisesti turhasta.

Moi Mobiililla et maksa turhasta

Moi Mobiili tarjoaa 4G-liittymää 100 megabitin sekuntinopeudella. 6 euron peruskuukausimaksulla liittymään saa neljä gigatavua datakäyttöä.

Ja mikä parasta, jos tarvetta on enemmälle saa Moi-liittymäänsä haluttaessa rajattoman netin 12 euron lisämaksulla kuukaudessa.

Siirry Moin sivuille – tilaa liittymä

Entä jos tarvitsen useamman liittymän?

Moin erikoisuus on, että liittymiä eli Moin kielellä simmejä voi lisätä jakamaan halutessaan yhteistä datapakettia. Jos esimerkiksi tarvitsee kolme liittymää, saa ne Moilta 18 eurolla kuukaudessa – sisältäen yhteensä 12 gigatavua dataa, jonka voi käyttää kuukauden aikana liittymien välillä aivan miten haluaa.

Onko Moilla tarjolla rajatonta puhepakettia?

Normaalisti Moissa puhelut on hinnoiteltu käytön mukaan 0,055 € / minuutti, mutta halutessaan Moi-liittymään saa SIM-korttikohtaisen rajattoman puhepaketin 10 eurolla kuukaudessa.

Pitääkö Moissa sitoutua johonkin? Ei pidä!

Moin kanssa et sitoudu mihinkään etkä maksa turhasta. Sopimuksissa ei ole mitään määräaikaisuuksia

Siirry Moin sivuille – tilaa liittymä


Moi Mobiilin kyselytutkimuksen on toteuttanut YouGov Finland mobiilioperaattori Moi Mobiilin toimeksiannosta. Vastaajia oli 1005. Tiedot kerättiin sähköisenä kyselynä 26.8.–29.8.2016 välisenä aikana YouGovin kuluttajapaneelissa. Paneeliin kuuluu yli 20 000 suomalaista. Lähtöotos muodostettiin ja lopullinen vastaajajoukko painotettiin suomalaisia edustavaksi iän (18v. +), sukupuolen ja asuinpaikan mukaan.

Moni suomalainen maksaa tyhjästä datasta – sinäkin? Moi Mobiililla et maksa
Lähde: Mobiili.fi