Apr 132019
 

Mobiili.fi Kaupasta saat tarkastetut ja huolletut käytetyt iPhonet järkevään hintaan. Kaikissa myymissämme puhelimissa on kattava 12 kuukauden Mobiili.fi-takuu ja myös 14 päivän palautusoikeus.

Ostamalla käytetyn mutta tarkastetun ja huolletun puhelimen 12 kuukauden Mobiili.fi-takuulla saa yhdistettyä kätevästi sekä käytetyn että uuden puhelimen parhaat puolet – käytetyn edullisemman hankintahinnan mutta samalla uutta puhelinta vastaavan luotettavuuden ja varmuuden. Puhelimen hankinta on myös vaivatonta verkkokaupasta tilaamalla.

Käytettyjen älypuhelinten myynti on viime vuosina kasvanut, ja Mobiili.fi Kaupan lisäksi viime aikoina käytettyjä älypuhelimia alkoi rajatulla valikoimalla ja ainoastaan liittymäasiakkailleen myymään myös Telia.

Mobiili.fi Kaupan valikoima ulottuu puolestaan aina edullisemmista iPhone 6 ja iPhone SE -malleista viimeisimpään iPhone XS -huippumalliin asti.

Mobiili.fissä panostamme erittäin tehokkaaseen toimintaan verkossa toimivana kauppana, minkä ansiosta pystymme pitämään hintamme matalalla tasolla. Tämä käy ilmi myös alta löytyvästä tekemästämme hintavertailusta, jossa Mobiili.fi Kauppa osoittautui vertailluista kaupoista jatkuvasti edullisimmaksi.

Siirry tästä Mobiili.fi Kauppaan

Mistä kannattaa ostaa käytetty iPhone? Hintavertailu paljastaa: Mobiili.fi Kauppa on kauppiaista halvin
Lähde: Mobiili.fi