Jun 132018
 
Microsoft Surface Pro.

Microsoft Surface Pro.

Microsoftin seuraavan sukupolven Surface-laitteista on jälleen tihkunut jonkin verran lisätietoja, joista tiedottaa MSPowerUser. Tiedossa on myös suurpiirteinen julkaisuaikataulu.

Surface-tuoteperheen kuudes sukupolvi tunnetaan jo laajemmin koodinimellä Carmel. Tänä vuonna julkaistavat, pienikokoiset ja edullisemmat, koodinimellä Libra nimitetyt laitteet näkevät päivänvalon jo tänä kesänä, ainakin mikäli huhuihin on luottaminen. Tulevat uutuudet ovat seuraajia Surface 3 -mallistolle.

Seuraava Surface Pro -kannettava puolestaan tunnetaan koodinimellä Carmel. Sen julkaisu ajoittunee vasta vuoden 2019 puolivälin tienoille ja sen voidaan odottaa tuovan muassaan huomattaviakin uudistuksia muun muassa muotoilun osalta.

Surface Phoneksikin kutsuttu, pienikokoinen Surface-laite.

Läppänäyttöinen, Surface Phonenakin tunnettu pienempi uutuuslaite on puolestaan tulossa myyntiin jo kuluvan vuoden puolella osana laajempaa, tuoretta laite-ekosysteemiä, josta ei kuitenkaan toistaiseksi tiedetä sen enempää. Jo julkaistut Surface Pro ja Surface Laptop näyttäisivät puolestaan olevan saamassa päivitetyt versiot Intelin kahdeksannen sukupolven prosessoreilla.

Lisäksi Microsoft on sisäpiiristä vuotaneiden tietojen mukaan ajoittamassa seuraavaa Xbox-sukupolveaan vuodelle 2020. Yhtiöltä voidaan odottaa tulevaisuudessa myös lukuisia lisävarusteita, kuten kuulokkeita. Hiljattain raportoitiin myös seuraavasta HoloLensista, joka olisi tulossa alkuvuodesta 2019.

Microsoftin tulevista Surface-laitteista paljastui lisätietoa
Lähde: Mobiili.fi