Nov 072018
 

Microsoft Launcherin Syöte-osio on jatkossa kolmiosainen.

Microsoft Launcher on saanut suuren päivityksen Androidilla. Uudessa 5.0-versiossa on mukana muun muassa tuki aikajanalle, joka on tuttu Windows 10 -käyttöjärjestelmästä. Microsoft aloitti Launcherin betatestaamisen reilu kuukausi sitten ja nyt jakelu on aloitettu kaikille Microsoft Launcherin käyttäjille.

Merkittävin lisäys Microsoft Launcheriin on Timeline eli suomeksi aikajana. Se kokoaa yhteen tehtyjä asioita, kuten avattuja tiedostoja ja vierailtuja verkkosivuja aikajanamaiseen muotoon. Aikajana synkronoituu tarvittaessa Android-puhelimen ja Windows-tietokoneen välillä.

Microsoft Launcherin Syöte-näkymä kokee myös muutoksia. Jatkossa se jakautuu kolmeen osioon, jotka ovat Aikajana, Vilkaisu ja Uutiset. Vilkaisu-osiosssa näkyy muun muassa viimeksi käytettyjä sovelluksia, hiljattain soitetut puhelut, kalenteritapahtumat ja ladatut tiedostot. Uutiset-osioon on kerätty tärkeimpiä uutisia.

Pienempänä muutoksena lapsiperheitä ajatellen Microsoft on lisännyt vanhemmille mahdollisuuden tarkastaa lapsen reaaliaikaisen sijainnin. Microsoft Launcherin voi ladata Android-puhelimelle Googlen Play-kaupasta.

Microsoftin Android-Launcheriin suuri päivitys – toi tuen aikajanalle
Lähde: Mobiili.fi