Dec 072018
 

Windows 10 logo

Microsoft on vetänyt Windows 10:n KB4467682-päivityksen pois jakelusta kokonaan. Windows Central kertoo päivityksen aiheuttaneen vakavia ongelmia Surface Book 2 -käyttäjien keskuudessa.

Ongelmia aiheuttanut päivitysversio KB4467682 on niin kutsuttu kumulatiivinen päivitys, jota on ehdotettu asennettavaksi suurimmalle osalle Windows 10:n versio 1803:n, eli April 2018 Updaten, asentaneille. Monet Surface Book 2:n käyttäjät ovat päivityksen asennettuaan kärsineet niin sanotusta sinisestä kuolemanruudusta, joka estää tietokoneen normaalin käynnistymisen.

Sininen kuolemanruutu Windows 10:llä.

Mikäli sininen virhenäyttö vaivaa omaa tietokonetta päivityksen jälkeen, on Microsoftin sivuilla ohjeet, joiden avulla tilannetta voi yrittää kotikonstein ratkaista.

Toistaiseksi vakavampia ongelmia näyttäisi ilmenneen vain Surface Book 2 -käyttäjillä, mutta Microsoft on silti päättänyt varotoimena vetää päivityksen pois jakelusta kokonaan kaikilta Windows 10 -laitteilta.

Microsoft on niin ikään luvannut, että korjaava päivitys saapuu ensi viikolla, 11. joulukuuta, joulukuun kuukausittaisen koontipäivityksen yhteydessä.

Microsoft veti päivityksen pois jakelusta – Surface Book 2 -tietokoneita piinasi ”sininen kuolemanruutu”
Lähde: Mobiili.fi