Jul 122018
 

 

Microsoft on päättänyt tuoda Microsoft Teams -palvelunsa saataville myös ilmaisversioina. Tällä pyritään auttamaan erityisesti pieniä yrityksiä, kertoo Windows Central.

Microsoft Teamsista on vastedes saatavilla myös ilmainen versio, joka ei edellytä aiemmin vaadittua Office 365 -tilausta. Palvelu on suunnattu etenkin yrityksille, sillä se tuo kaikki työpaikan keskustelut, jaetut tiedostot sekä esimerkiksi muistilistat ja kalenterit koko työyhteisön käyttöön yksinkertaisesti samalla palvelulla.

Teamsin ilmainen versio tarjoaa käyttöön pitkälti samat ominaisuudet kuin maksullinen versiokin. Mukana on chat-palvelu, ääni- ja videopuhelumahdollisuus sekä kaksi gigatavua ilmaista tallennustilaa henkilöä, tai 10 gigatavua työryhmää, kohden. Lisäksi palvelu tulee reaaliaikaista Office-sovellusten käyttöä usean työntekijän kesken.

Microsoft Teams.

Microsoft Teams.

Ilmaisversio sisältää toki rajoitteitakin, kuten 300 ihmisen käyttäjäkaton organisaatiota kohden. Maksamalla saa käyttöönsä niin paljon tallennustilaa kuin on tarve, enemmän muun muassa tietoturvapalveluita sekä rajoittamattoman määrän käyttäjiä.

Samalla Microsoft päivittää Microsoft 365 -palveluaan tekoälyominaisuuksilla, jotka helpottavat muun muassa suorana lähetettävien tilaisuuksien seuraamista ja luomista.

Microsoft Teamsin myös suomeksi saatavilla olevaa ilmaisversiota pääsee kokeilemaan palvelun verkkosivuilta.

Microsoft Teams tuli saataville ilmaisversiona
Lähde: Mobiili.fi