May 122018
 

Microsoftin logo

Uutisoimme alkuvuodesta Microsoftin Surcafe Pro 4 -laitteita vaivanneista näyttöongelmista. Nyt Microsoft on myöntänyt ongelmat ja luvannut vaihtaa vialliset laitteet uusiin veloituksetta, kertoo The Verge.

”Olemme huomioineet saamamme palautteen ja tulleet siihen tulokseen, että pieni osa Surface Pro 4 -laitteista on vioittuneita, eikä ongelmia voida korjata päivityksillä”, Microsoftin edustaja kertoi The Vergelle.

Microsoft on nyt luvannut vaihtavansa viallisen Surface Pro 4:n uuteen veloituksetta. Tarjous koskee kaikkia näytön vilkkumisestä kärsiviä laitteita, kunhan ostopäivästä on aikaa enintään kolme vuotta.

Surface Pro 4 uuden Type Coverin ja Surface-kynän kera

Microsoftin Surface Pro 4.

Surface Pro 4 -laitteita on vaivannut näytön välkkyminen, mikä vaikeuttaa laitteen käyttöä huomattavasti tai tekee sen jopa mahdottomaksi. Asian tiimoilta perustetun Flickergate.com-sivuston mukaan ongelma alkaa ilmetä laitteen oltua käytössä yli vuoden, kun sen takuuaika on jo ummessa.

Aiemmin osa käyttäjistä oli jo joutunut maksamaan Microsoftille mittavat korjauskustannukset, mutta hekin saavat mitä luultavimmin rahansa takaisin.

Lisätietoja Microsoftin Surface Pro 4 -korvausohjelmasta on saatavailla yhtiön sivuilta.

Microsoft myönsi ongelmat: lupaa korjata Surface Pro 4:n vilkkuvat näytöt takuuajan jälkeenkin
Lähde: Mobiili.fi