Jan 092019
 
Kate Spade Scallop 2.

Kate Spade Scallop 2.

Useilla eri brändeillä älykelloja myyvä Fossil Group on julkistanut Las Vegasin CES-kulutuselektroniikkamessujen yhteydessä uudet Kate Spade Scallop 2 ja Michael Kors Access Sofie 2.0 -älykellot.

Vaikka muotitaloilla ei ole muuten tekemistä toistensa kanssa, ovat niiden älykellot teknisesti pitkälti samanlaisia, koska ne rakentuvat Fossil Groupin yhtenäiselle alustalle. Sen sijaan muotoilussa on eroa.

Verrattuna edeltäjiinsä kumpikin päivitetty kello lisää uusina ominaisuuksina sykemittarin, sisäänrakennetun GPS-paikannuksen sekä lähimaksamisessa tarvittavan NFC-tuen. Kellot perustuvat kuitenkin edelleen Qualcomm Snapdragon Wear 2100 -järjestelmäpiirille, eli uudemman 3100:n tuomia etuja pidemmässä akunkestossa ei kelloissa nähdä. Molemmat kellot sisältävät Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmän.

Rakenteellisena uudistuksena molempien kellojen vedenkestävyys on nyt luokiteltu aiemman vaatimattoman 1 metrin IP67-tason sijaan 3ATM-luokkaan eli kellojen pitäisi kestää veden painetta aina 30 metrin syvyyteen asti, jos oman tyylikkään älykellonsa kanssa haluaa veteen pulahtaa.

Kate Spade Scallop 2 on tulossa saataville alkuvuoden aikana. Yhdysvalloissa hinta on 295 dollaria. Michael Kors Access Sofie 2.0 on myös tulossa saataville pian mutta sen osalta tarkemmasta hinnasta ei ole vielä tietoa.

Michael Kors Access Sofie 2.0.

Michael Kors Access Sofie 2.0.

Michael Kors ja Kate Spade -älykelloista esiteltiin uudet päivitetyt versiot
Lähde: Mobiili.fi