May 302018
 
LG V35 ThinQ.

LG V35 ThinQ.

LG on julkistanut jälleen uuden huippuluokan älypuhelinmallin, V35 ThinQ:n. Uutuus on jatkoa syksyn V30:lle ja helmikuun lopussa julkistetulle päivitetylle V30S ThinQ:lle. V35 ThinQ:n laajemmasta myyntiintulosta ei ole vielä tietoa. Yhdysvalloissa puhelimen tuo myyntiin AT&T-operaattori, joka jätti välistä LG:n toisen uuden huippupuhelimen G7 ThinQ:n.

V35 ThinQ:ta voi parhaimmin kuvata yhdistelmäksi V30S ThinQ:ta designin ja esimerkiksi kuusituumaisen OLED-näytön osalta sekä G7 ThinQ:ta mitä tulee muihin teknisiin yksityiskohtiin.

V35 ThinQ:n hinta Yhdysvalloissa on 900 dollaria.

G7 ThinQ:n näytössä on lovi yläreunassa toisin kuin V35 ThinQ -uutuudessa. Lisäksi G7:ssä näyttötekniikka on LCD-pohjainen OLEDin sijaan.

G7 ThinQ:n näytössä on lovi yläreunassa toisin kuin V35 ThinQ -uutuudessa. Lisäksi G7:ssä näyttötekniikka on LCD-pohjainen OLEDin sijaan.

V35 ThinQ:ssa on G7:n tavoin Qualcommin tuore Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia on 6 gigatavua, tallennusmuistia 64 tai 128 gigatavua sekä microSD-muistikorttipaikka. V30-puhelimista tuttu on puolestaan 6 tuuman P-OLED-näyttö 18:9-kuvasuhteella ja 2880×1440 pikselillä. V35 ThinQ:ssa on kaksoiskamera f/1,6-aukon 16 megapikselin pääkameralla ja toisella 107 asteen laajakulmakameralla, jonka tarkkuus on nyt aiempien V30-mallien 13 megapikselin sijaan G7:n tavoin 16 megapikseliä aukon koon ollessa f/1,9.

Samoin etukameran tarkkuus on kasvanut V30-mallien 5 megapikselistä G7:stä tuttuun 8 megapikseliin. Akun kapasiteetti on 3 300 milliampeerituntia, ja lataus onnistuu niin pikana (Quick Charge 3.0) kuin myös langattomasti.

LG:n huippupuhelimille jo totuttuun tapaan myös V35 ThinQ:sta löytyy äänenlaadun häiriöitä vähentävä nelinkertainen DA-muunnin sekä tuki DTS:X-tilaäänelle. Puhelimen mukana toimitetaan Bang & Olufsenin kuulokkeet.

V35 ThinQ on myös pöly- ja vesitiivis (IP68) ja MIL-STD 810G -luokiteltu myös iskunkestävyydeltään.

LG:n ThinQ-brändin merkitsemät tekoälytoiminnot näkyvät V35 ThinQ:ssakin ennen kaikkea kamerassa:

  • AI CAM analysoi kohteita kuva-alueella ja suosittelee käytettäväksi optimaalista kuvaustilaa kahdeksasta vaihtoehdosta: muotokuva, ruoka, lemmikkieläin, maisema, kaupunki, kukka, auringonnousu ja auringonlasku. Jokainen kuvaustila parantaa kohteen ominaisuuksia kuvassa ja huomioi kuvakulman, värin, heijastukset, valaistuksen ja kylläisyyden.
  • QLens hyödyntää tekoälyn kuvantunnistuskykyä ja pystyy skannaamaan QR-koodeja tehden muun muassa verkko-ostoksista helpompaa. QLens tunnistaa ostettavan tuotteen ja tarjoaa siitä lisätietoja, kuten mistä verkkokaupasta sen saa edullisimpaan hintaan tai mistä muita vastaavia tuotteita löytyy. QLens-kuvahaun avulla voi myös löytää vastaavia kuvia ruoista, muodista tai yksityiskohtaista tietoa esimerkiksi nähtävyyksistä. Lisäksi mukana on myös Googlen vastaava, ja tietyissä hauissa jopa edistyneempi, Google Lens.
  • Bright Mode -ominaisuus parantaa hämärässä valokuvaamista huomattavasti. Useimpien älypuhelinten mitatessa ainoastaan ympäristön valoisuutta tämä tekoälyominaisuus käyttää myös algoritmeja, joilla se saa aikaan kohinattomia, entistä kirkkaampia kuvia.

LG julkisti taas uuden huippupuhelimen – V35 ThinQ on yhdistelmä V30S ja G7 ThinQ -malleja
Lähde: Mobiili.fi