Nov 272018
 

Fortnitessä voi nyt antaa lahjoja.

Epic Games on julkaissut uuden 6.31-version suositusta Fortnite-pelistään. Uusi versio tuo mukanaan lahjat, joita voi antaa eri pelaajille Fortnitessä. Jotta käyttäjä voi antaa Fortnitessä lahjoja, vaatii Epic Games tilille kaksivaiheisen tunnistautumisen – todennäköisesti väärinkäyttöjen välttämiseksi.

Lahjojen ostaminen onnistuu Fortniten sisäisen kauppapaikan kautta. Ostaessa tuotetta, kuten pelin omaa V-Bucks -valuuttaa, voi halutessaan valita kohdan Buy as a gift eli osta lahjaksi. Tämän jälkeen täytyy valita pelikaveri, jolle lahjan haluaa antaa, ja hän saa lahjan, kun seuraavan kerran avaa pelin.

Tiettyjä rajoituksia lahjojen antamisessa kuitenkin on. Epic Games listasi ne tiedotteessaan.

  • Kaksivaiheisen tunnistautumisen tulee olla aktivoituna
  • Pelaajan on täytynyt olla vähintään 48 tuntia kaveri lahjansaajan kanssa
  • 24 tunnin aikana voi antaa enimmillään kolme lahjaa
  • Lahjoja ei voi antaa iOS-laitteilla Applen käytäntöjen vuoksi
  • Lahjoilla ei luonnollisesti ole palautusoikeutta ja lahjaksi voi antaa vain kaupassa sillä hetkellä myytäviä tuotteita

Kaksivaiheisen tunnistautumisen saa käyttöön Fortniten tiliasetuksien kautta. Kaksivaiheinen tunnistautuminen onnistuu sähköpostin tai tunnistautumissovelluksen kautta. Tuetuiksi tunnistautumissovelluksiksi Epic Games mainitsee Google Authenticatorin, LastPass Authenticatorin, Microsoft Authenticatorin ja Authyn.

Lahjat tulivat Fortniteen – vaatii tilille käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen
Lähde: Mobiili.fi