Aug 092018
 

Väitetty tuleva Palm-puhelin AndroidPolicen julkaisemassa vuotokuvassa.

Palm-brändin älypuhelimia ei ole nähty markkinoilla vuosiin, mutta pian ne saattavat tehdä paluun. Hiljattain viranomaistiedoista selvisi, että Palm-puhelin on tulossa TLC:n valmistamana ja nyt tuore huhu paljastaa sekä puhelimen teknisiä tietoja että sen ulkonäön. Asiasta uutisoi AndroidPolice.

Ensimmäisestä uuden ajan Palm-puhelimesta ei ole tulossa mikään tavanomainen älypuhelin, vaan se tulisi vuotojen perusteella erottautumaan massasta pienellä näytöllään ja luonnollisesti pienellä koollaan. AndroidPolicen saamien tietojen mukaan Pepito-koodinimellisessä puhelimessa olisi nykymittapuulla pieni 3,3 tuuman HD-näyttö.

Pienen koon takia myös akun kapasiteetti on huomattavasti tavanomaista pienempi. Akun kapasiteetiksi kerrotaan 800 milliampeerituntia. Pepito-puhelimen sisuksissa olisi Qualcommin alemman keskiluokan järjestelmäpiiri Snapdragon 435. RAM-käyttömuistia olisi kolmen gigatavun verran ja tallennusmuistia 32 gigatavua. Puhelimen käyttöjärjestelmänä toimii Android 8.1 Oreo.

Toistaiseksi ei tiedetä, kuinka laajasti tuleva Palm-puhelin tulee myyntiin. Sen kuitenkin odotetaan tulevan myyntiin yhdysvaltalaisella Verizon-operaattorilla loppuvuoden aikana.

Kuvavuoto: tässä on uusi Palm-älypuhelin – erottuu joukosta pienellä näytöllä
Lähde: Mobiili.fi