Sep 182018
 

Googlen tuleva, näytöllä varustettu älykaiutin Google Home Hub on paljastunut ensi kertaa verkkoon vuotaneissa kuvissa. Oheiset kuvat julkaisi MySmartPrice-sivusto.

Google tulee julkistamaan uuden Home Hubinsa erittäin todennäköisesti 9. lokakuuta samassa tilaisuudessa, jossa se tulee julkistamaan samoin laajasti jo ennakkoon vuotaneet Pixel 3 ja Pixel 3 XL -älypuhelimensa.

Google toi jo aiemmin saataville Google Assistantin perustalla rakentuvan Smart Display -konseptin muiden laitevalmistajien hyödynnettäväksi. Näitä laitteita on aiemmin nähty muun muassa Lenovolta ja JBL:ltä, ja nyt Google on tulossa mukaan markkinoille omalla uutuudellaan.

Google Home Hub on varustettu seitsentuumaisella kosketusnäytöllä, jolla Home Hub osaa esittää esimerkiksi sää-, liikenne- ja muita tietoja, kuvia Google Kuvat -palvelusta, videoita YouTubesta ja valituista muista palveluista ja kuvamateriaalia Googlen Nest-videovalvontakameroista. Ilmeisesti omaa kameraa laite ei kuitenkaan sisällä.

Näissä kuvissa nähtävän Chalk White -värin lisäksi Google Home Hub on tulossa saataville myös tummempana Charcoal-värinä.

Kuvavuoto: tässä on uusi Google Home Hub – näytöllä varustettu älykaiutin
Lähde: Mobiili.fi