Sep 152018
 

Väitetty Surface Laptop 2 MySmartPrice-sivuston kuvassa.

Microsoftin odotetaan julkistavan muun muassa uusi Surface Laptop 2 -läppäri New Yorkissa järjestettävässä tilaisuudessa 2. lokakuuta. MySmartPrice uutisoi nyt kuvavuodosta, joka paljastaa uutuuden muotokielen sekä uuden värivaihtoehdon.

Microsoftin Surface Laptop 2 vaikuttaa ulkoisesti jatkavan hyvin pitkälti edeltäjänsä linjalla. Odotettavissa on muun muassa sama 13,5 tuuman PixelSense-näyttö sekä alumiininen rakenne kookkaalla kosketuslevyllä. Värivaihtoehtoihin on tulossa sen verran muutoksia, että viime vuodelta tuttu grafiitinkultainen Graphite Gold -vaihtoehto on korvautumassa mustalla, mattapintaisella värillä.

Tarkkoja tietoja Surface Laptop 2:n teknisistä ominaisuuksista ei toistaiseksi ole julkisuuteen ilmaantunut, mutta uutuuteen odotetaan luonnollisesti tuoreempaa kahdeksannen sukupolven Intel-prosessoria sekä LPDDR4-tyypin RAM-muistilla ja SSD-tallennusmuistilla. Edeltäjämallissa näytön tarkkuus oli 2256 x 1504 pikseliä, ja sen voidaan myös tulevassa mallissa odottaa pysyvän pitkälti samana, samoin kuin 3:2-kuvasuhteen.

Musta väri korvaa viime vuodelta tutun grafiitinkultaisen vaihtoehdon.

New Yorkin julkistustilaisuudessa saatetaan Surface Laptop 2:n lisäksi nähdä muutakin. Toinen mahdollinen uutuus on päivitetty versio Surface Studio -all-in-one -pöytätietokoneesta, mutta aiemmin tänä vuonna julkaistu Surface Go ei puolestaan ole näillä näkymin saamassa seuraajaa ainakaan vielä.

Kuvavuoto: Microsoftin uusi Surface Laptop 2 tulossa myös mustana värinä
Lähde: Mobiili.fi