Jun 072018
 
Todennäköinen Google Pixel 3 XL paljastui xda-developers-sivuston keskustelupalstalla julkaistuissa kuvissa.

Todennäköinen Google Pixel 3 XL paljastui xda-developers-sivuston keskustelupalstalla julkaistuissa kuvissa.

Googlen tulevasta suuremmasta huippupuhelimesta, Pixel 3 XL:stä, on nähty todennäköisesti ensimmäiset kuvat. Oheiset kuvat julkaistiin yllättäen xda-developers-sivuston keskustelupalstalla, ja niistä on kertonut myös Android Police -sivusto.

Kuva puhelimen etupuolelta on yhtenevä aiemman vuodon ja raporttien kanssa. Näytön yläreunan lovi täsmää aiemman etupaneeli/näyttösuojavuodon kanssa, ja mukana on myös kaksi etukameraa, kuten seuraaviin Pixel-puhelimiin on huhuttu luotettavana lähteenä pidetyn Bloombergin toimesta. Näytön alapuolella on nähtävissä myös toisen kaiuttimen mukanaolo, joten puhelin on varustettu edelleen stereokaiuttimin.

Tämän lisäksi myös ruudulla nähty crosshatch-koodinimi täsmää Android-koodista löydettyihin tietoihin, joten kaiken kaikkiaan kyse näyttää todella olevan Googlen tulevasta puhelimesta.

Takaa puhelin muistuttaa designiltaan aiempia Pixel-puhelimia, ja siellä on yhä vain yksi kamera, kuten on myöskin huhuttu. Kuten aiemmatkin Pixelit, rakenne on takaa muuten metallia mutta ylhäältä lasia. Puhelimen takana oleva logo on mitä todennäköisimmin hämäystä, ja korvataan valmiissa tuotteessa Google-logolla.

Yllä kuvissa todennäköisesti nähdyn Pixel 3 XL:n rinnalle Googlelta odotetaan jälleen myös pienikokoisempaa Pixel 3 -mallia, jossa näyttö ei yllä yhtä lähelle reunoja mutta joka ei myöskään sisällä lovea näytön yläreunassa.

Raportit ovat kertoneet, että molemmat Googlen kehityksessä olevista uusista huippupuhelimista tulevat perustumaan odotetusti Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiirille.

Aikataulu on vielä avoinna. Parina viime vuotena Google on esitellyt uudet laitteensa lokakuun alkupäivinä, mutta raportit ovat vihjanneet tänä vuonna aikataulun olevan mahdollisesti varhaisempi.

Kuvapaljastus: Tässä taitaa olla tuleva Google Pixel 3 XL -älypuhelin
Lähde: Mobiili.fi