Feb 062010
 

Korut ja askartelu ovat yhdistelmä, joka kiinnosti minua lapsena. Itse tehdyt korut olivat paljon hienompia kuin kaupasta ostetut kalliit korut.

Koruaskartelu on hauska harrastus aikuisenakin. Korut ja askartelu yhdistävät äitiä ja lasta. Jos korut ja askartelu kiehtovat sinua tai lastasi, saat helposti kotiisi koruaskarteluun tarvittavat korutarvikkeet netistä.

Korujen valmistus -setti on kuin tehty koruaskartelun ystävälle. Se on helppo ja edullinen tapa järjestää lapselle kivaa tekemistä. Suuri helmirasia, jossa on monenkokoisia ja eri värisiä helmiä on pikkutytön aarre. Lapsi voi askarrella itse kaulakorut, rannekorut ja koristeet. Muistan, kuinka kivaa oli lapsena tehdä korut itse. Oli suuri riemu itse valita helmien värit ja järjestys. Äitikin saattaa innostua koruaskarteluun, kun vain antaa itselleen siihen luvan:)

Korujen valmistus -settiin kuuluvat myös värikkäät narut. Korut ja askartelu kutsuvat lasta, eikä askartelu voisi olla tämän helpompaa. Lapsen luovuutta koruaskartelu tukee mainiosti, koska lapsi saa kosketuksen korujen ja helmien muoto- sekä värimaailmaan ja pääsee iloitsemaan kädentaidoistaan aina uusien korujen valmistuttua.

Helmirasia on myös käytännöllinen lahja lapselle, jonka harrastus on koruaskartelu.

Korujen valmistus -settiä löytyy sekä pienenä että isona versiona Lelutalon nettikaupasta osastosta askartelu.