Apr 162010
 

Kevät etenee, ja äitienpäivä on kohta ovella. On monta tapaa muistaa äitiä. Itse lähetän äidilleni äitienpäiväkortin postitse. Myös E-kortti, sähköinen äitienpäiväkortti, on kiva tapa muistaa äitiä, koska myös sähköinen kortti äidille voi olla henkilökohtainen ja lämminhenkinen. Äitienpäiväkorttien valikoima on laaja, ja kortin tekstin voi kirjoittaa omalle äidille sopivaksi.

Vaaleanpunaiset ruusut kuuluvat myös äitienpäivään. Pinkki kortti äidille on paras valinta, jos äitisi rakastaa pinkkiä. HS.fi-nettisivustolta löytyi kaunis kortti äidille. Vaaleanpunainen ruusu koristaa E-korttia, johon voit kirjoittaa haluamasi kauniit sanat äidille.

Ruusukortti viestii rakkautta ja läheisyyttä, tunteita, jotka äidin ja lapsen välillä ovat arvokkaita. Äidin rakkaus ei ole itsestäänselvyys. Jos äitisi rakastaa sinua, olet saanut häneltä lahjan, joka kantaa sinua pitkälle ja auttaa näkemään syvyyksiin. Jos äitisi ei ole sinulle läheinen, olet kuitenkin saanut häneltä lahjan elää.

Rakkaus ei vaadi lahjoja, jotka mitataan rahassa, sanoissa tai tunteiden suuruudessa. Äidin muistaminen onkin asia, jonka jokainen perhe kohtaa omalla tavallaan. Kortti äidille on yksi niistä tavoista.