Feb 042010
 

Ulkoinen kiintolevy on tarpeellinen jokaiselle tietokoneen omistajalle, joka tarvitsee lisää tallennustilaa tai kiintolevyn matkalle.

Ylimääräistä tallennustilaa tarvitsee herkästi, jos tallentaa tietokoneelle videot, kuvat, elokuvat ja muut tilaa vievät media-tiedostot.

Meidän kodissamme on yksi ulkoinen Iomega-kiintolevy, joka on laadukas kiintolevy. Tarvitsimme paljon tallennustilaa, eikä pinkkiä tarkoituksiimme sopivaa kiintolevyä ollut tarjolla. Mutta onneksi löytyy monta pinkkiä kiintolevyä pinkin tietotekniikan ystäville, joille riittää 160 – 500 Gt:n tai Gb:n tallennustila. Olisi kyllä suuri houkutus adoptoida pinkki kiintolevy Iomega-kiintolevyn pikkusiskoksi, hih.

Tässä muutama pinkki kiintolevy, joista pinkin ystävä innostuu:

Verbatim 500 GB ulkoinen kiintolevy on pinkki ulkoinen USB-kiintolevy, joka on helppo kuljettaa kodin ja toimiston välillä. Verbatim kannettava kiintolevy saa virran USB 2.0 -väylästä eikä tarvitse ulkoista virtaa toimiakseen.

Verbatim 320 GB ulkoinen pinkki kiintolevy on varustettu muuten samoilla ominaisuuksilla kuin edellinen kiintolevy, mutta tallennustilaa on vähemmän ja hinta siksi edullisempi.

Nämä pinkit Verbatim kiintolevyt löydät Gigantista.

Buffalo Ministation Lite 500Gt on taskukokoinen pinkki design-kiintolevy, joka saa virtansa nopean TurboUSB-liitännän kautta. Buffalo Ministation Lite 320Gt vastaa pääosin ulkonäöltään Buffalo 500Gt kiintolevyä, mutta siinä on vähemmän tallennustilaa ja siksi edullisempi hinta.

Pinkit Buffalo kiintolevyt saat Konebox-nettikaupasta.

Pinkki Samsung S1 160Gt USB-kiintolevy on paras kiintolevy sellaiselle tietotekniikan ystävälle, jolle pieni koko ja tyylikkyys ovat tärkeitä ominaisuuksia. Pinkki Samsung löytyy NetAnttilasta.

Pinkki tietotekniikka on kaunista.