Oct 232015
 

Lumia 650Tähän huhuun kannattaa suhtautua varauksella. Verkkoon on vuotanut kuvia, joissa väitteen mukaan esiintyy vielä julkistamaton Microsoft Lumia 650. Kyseessä saattaisi olla edullisempaan keskihintaluokkaan asettuva Windows 10 -puhelin, mutta erikoista on, että sen tekniset ominaisuudet ovat lähellä jo julkistettua Lumia 550 -mallia. Lisäksi Microsoft on aiemmin ilmoittanut karsivansa puhelinmallistoaan, ja uusi keskihintainen malli olisi jonkin verran ristiriidassa tämän karsimisaikeen kanssa.

Lumia 650

Kuvista raportoivat WMPowerUser sekä DeskModder.de, joista jälkimmäinen kiinnitti huomiota laitteen valikossa näkyvään kalenterikuvakkeeseen. Kuvakkeessa lukee monday, eli maanantai ja päivämäärä 4. Seuraavan kerran kuukauden neljäs päivä osuu maanantaille tammikuussa, ja DeskModder-sivusto esittääkin arvion, että uusi Lumia voitaisiin esitellä tammikuun alussa Las Vegasissa järjestettävien CES-messujen yhteydessä.

Huhuttuja teknisiä ominaisuuksia Lumia 650:ssä ovat Snapdragon 210 -suoritin, viisituumainen 1280 x 720 pikselin näyttö, 2000 milliampeeritunnin akku sekä eteenpäin suunnattu kaiutin.

Keskihintaisen Lumia 650:n kuvat vuotivat
Lähde: Mobiili.fi