Feb 232010
 

Rakastan kunnon talvea. Lunta on tänä talvena ollut ilahduttavan paljon, ja pakkasestakin olen nautiskellut jo pelkästään siitä ilosta, että minulla on ollut kunnon talvea ikävä.

Kynttilät ovat koristaneet talveani. Kaunis kynttilä luo hienon tunnelman kotiin. Pinkit kynttilät ovat tietysti erityisiä suosikkejani ja osa kodin sisustusta. Hohto-kynttilät on laadukas kynttiläkauppias netissä. Kynttilävalikoimasta löydät monet kauniit kynttilät juhlaan ja arkeen.

Hohto-kynttilät luo lämpöisen tunnelman kastetilaisuuteen, johon voit tilata erityisen kastekynttilän. Vaaleanpunainen vauvakynttilä on myös herkän kaunis kynttilä. Kynttilät merkkipäiville, suruun ja muistotilaisuuteen sekä jokaiseen vuodenaikaan on valittu huolella juuri kunkin tilaisuuden tunnelman mukaan. Kaunis kynttilä ilahduttaa keväällä ja kesälläkin. Laatu näkyy myös hienossa värimaailmassa. Varsinkin pinkki kynttilä piristää minua kaikkina vuodenaikoina.

Minulle kaunein Hohto-kynttilä on väriltään lila, mutta tuikku hohtaa lilan lisäksi myös pinkkiä väriä. Lila on niin lähellä pinkkiä, että omistan pinkkien aarteideni lisäksi myös lilaa. Minusta on hauskaa yhdistellä pinkkiä ja lilaa. Tuikkumaljassa lila ja pinkki yhdistyvät erityisen kauniisti.

Hohto-kynttilät-sivuston Tuikkumalja-tilaus sisältää hiekkapussin, lämpökynttilän ja ohjeet.

Kaunis kynttilä on aina myös kaunis lahja.

Tunnelmallisia kynttiläiltoja!