Aug 122015
 

Sony logoSony ei ole ainakaan vielä lähtenyt tosissaan kilpailemaan tarkimman näytön tittelistä. Yhtiö on käyttänyt huippumalleissaan, Xperia Z4v:tä lukuun ottamatta, Full HD -näyttöjä QHD-näyttöjen sijaan. Vajaa vuosi sitten yhtiö kertoi, että se ei nosta näytön tarkkuutta, koska pienissä näytöissä tarkkojen näyttöjen erot ovat pieniä ja akunkesto heikkenee tarkan näytön takia. Viimeisimpien huhujen mukaan Sony olisi kuitenkin kääntämässä takkiaan.

XperiaBlog kertoo, että Sony tulee myöhemmin tänä vuonna julkistamaan uuden, suuren Xperia Z5+ -älypuhelimen. XperiaBlog sai tietonsa UAprofin kautta. Tulevassa Xperia Z5+:ssa olisi jopa Ultra HD -näyttö eli näytön tarkkuus olisi jopa 3840×2160 pikseliä. Jos vuoto pitää paikkaansa, on Xperia Z5+:n näytön pikselitiheys huikeat 801 pikseliä tuumaa kohti.

Puhelimen nopeudesta huolehtisi Qualcommin Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri – luultavasti uudistettu versio, joka on nähty OnePlus 2 -älypuhelimessa – joka löytyisi myös Xperia Z5- ja Xperia Z5 Compact -älypuhelimista.

Tietoihin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella. Vaikka eri valmistajat ovat jo esitelleet älypuhelimiin suunniteltuja Ultra HD -näyttöjä, kuulostaa älypuhelimen UHD-näyttö melko hurjalta.

Kääntääkö Sony takkinsa? Xperia Z5+:aan povataan jopa 4K-näyttöä
Lähde: Mobiili.fi