Sep 132018
 
Applen AirPower-latausalusta lataa niin iPhonea, Apple Watchia kuin myös AirPods-koteloa - tarvittaessa myös samanaikaisesti.

Applen AirPower-latausalusta lataa niin iPhonea, Apple Watchia kuin myös AirPods-koteloa – tarvittaessa myös samanaikaisesti.

Apple ei vastoin odotuksia kertonut vielä tänäänkään iPhone ja Apple Watch -julkistustilaisuudessaan AirPower-latausalustansa myyntiintulosta.

Apple ensiesitteli AirPower-alustansa jo viime syksynä iPhone 8 ja iPhone X -puhelinten rinnalla todeten silloin sen olevan tulossa myyntiin vuoden 2018 aikana.

Apple ei pukahtanut tänään tilaisuudessaan sanaakaan AirPower-latausalustasta, jonka pitäisi pystyä lataamaan yhtäaikaisesti iPhonea, Apple Watchia ja AirPods-kuulokkeiden uutta latauskoteloa. Vastaavia vapaasti sijoittaen useampia laitteita lataavia alustoja ei ole nähty vielä markkinoilla ainuttakaan kilpailijoiltakaan. Teknisesti toteutus lienee siis varsin haastava.

AirPowerin myyntiintuloa on saatu odottaa paljon luultua pidempään, ja nyt näyttää mahdolliselta, ettei Apple tule edes lunastamaan alun perin ilmoittamaansa aikataulua AirPowerin tuomisesta myyntiin vuoden 2018 aikana.

Kuten 9to5Mac-sivusto huomauttaa, Apple on poistanut verkkosivuiltaan runsaasti mainintoja AirPowerista. Ainoastaan enää AirPods-kuulokkeiden tuotesivuilla AirPower mainitaan yhdessä kuulokkeiden uuden langatonta latausta tukevan koteloversion kanssa todeten, ettei tuotetta ole parhaillaan saatavilla ilman enää minkäänlaista lupausta saatavuudesta 2018.

Voi siis olla, että AirPoweria saadaan odottaa ainakin vuoden 2019 puolelle asti.

Johan on pitkä odotus: Applen jo viime vuoden syksyllä ensiesittelemä AirPower-latausalusta ei ehkä ehdi myyntiin tänäkään vuonna
Lähde: Mobiili.fi