Apr 102018
 

Instagram logoSuosittuun sosiaalisen median palveluun Instagramiin on tullut uusi kameratila. Focus-kameratilalla voi ottaa monista älypuhelimista tuttuja muotokuvia, joissa henkilön taustaa on sumennettu korostaen itse kohdetta. Uudesta ominaisuudesta Instagram kertoo tiedotteessaan.

Uusi Focus-muotokuvatila löytyy Instagramin sisäisestä kamerasta muiden kameratilojen ohella. Focus-muotokuvia voi ottaa niin etu- kuin takakamerallakin. Kun sovellus tunnistaa kohteen tai kohteiden kasvot, tausta sumentuu pehmeästi. Kuvan tai videon ottamisen jälkeen niihin voi lisätä tuttuun tyyliin kuvasuotimia, tekstiä tai tarroja ennen julkaisemista.

Focus-kameratila tulee saataville iPhone X:lle, 8:lle, 8 Plussalle, 7:lle, 7 Plussalle, 6s:lle, 6s Plussalle ja iPhone SE:lle sekä valituille Android-laitteille, joita Instagram ei erikseen listannut tiedotteessaan. Päivitetty Instagram-sovellus on saatavilla Androidille Googlen Play-kaupasta ja iPhoneille Applen App Storesta.

Palvelun iOS-versio on saanut myös toisen uuden ominaisuuden. Jatkossa sovelluksessa voi eri käyttäjiä mainita kuvissaan ja tarinoissaan tarrojen kautta.

Instagramiin uusi Focus-muotokuvatila
Lähde: Mobiili.fi