Feb 252018
 
Samsung Galaxy S9 ja Galaxy S9+ uudessa Lilac Purple -värissä Evan Blassin aiemmin vuotamassa kuvassa.

Samsung Galaxy S9 ja Galaxy S9+ uudessa Lilac Purple -värissä Evan Blassin aiemmin vuotamassa kuvassa.

Samsung julkistaa uudet Galaxy S9 -huippupuhelimensa sunnuntai-iltana Suomen aikaa kello 19 alkavassa tilaisuudessa.

Samsung onnistui kuitenkin livauttamaan puhelinten yli kolmeminuuttisen virallisen esittelyvideon julki lähes vuorokauden etuajassa. Virhe huomattiin nopeasti, mutta se ei netissä auta: video oli jo kopioitu talteen /Leaks-julkaisijan toimesta ja löytyy alta liitettynä.

Samsungille onni onnettomuudessa on, että kovin pahaa vahinkoa Galaxy S9 -esittelyvideon vuotaminen ennakkoon ei enää aiheuta, sillä Galaxy S9 -puhelimista käytännössä kaikki merkittävät tiedot ovat vuotaneet jo ennakkoon muutenkin – vielä viimeisenä ennen julkistusta myös jälleen uusissa live-kuvissakin.

Galaxy S9 -puhelinten merkittävimmät uudistukset ovat tapahtumassa takakameroissa – mukaan tulee vaihtuva aukon koko, Galaxy S9+ saa kaksoiskameran ja Super Slow-mo -hidastuskuvaus pystyy jopa 960 kuvaan sekunnissa. Lisäksi uutta tulevat olemaan stereokaiuttimet sekä tietenkin sisältä löytyvän tekniikan päivittyminen uudempaan sukupolveen. Designiltaan Galaxy S9 -puhelimet ovat säilymässä pitkälti edeltäjiensä Galaxy S8 -puhelinten linjoilla.

Alla Galaxy S9 -puhelinten esittelyvideolla esitellään myös ohjelmisto-ominaisuuksia, kuten päivitettyä kasvojentunnistusta, Knox-tietoturvaa ja jaetun näytön moniajoa. Videossa näyttäisikin olevan kyse erityisesti Galaxy S9 -puhelinten yrityksille relevanttien seikkojen esittelystä.

Esille pääsee myös uudistuva puhelimen tietokoneen keskusyksiköksi muuntava DeX-lisävaruste, tällä kertaa nimeltään DeX Pad.

Hups, Samsung julkaisi Galaxy S9 -älypuhelinten virallisen esittelyvideon lähes vuorokauden etuajassa
Lähde: Mobiili.fi