Jun 112018
 
Mate 10 Prossa on suuri 5,99 tuuman näyttö 18:9-kuvasuhteella.

Viime vuonna esitellyssä Mate 10 Prossa on suuri 5,99 tuuman näyttö 18:9-kuvasuhteella.

Huawei on tilannut Samsungilta todella suuria 6,9 tuuman OLED-näyttöjä, raportoi korealainen The Bell. Ne saattavat löytää tiensä syksyllä julkistettavaan Huawein Mate 20 -sarjan puhelimeen – mahdollisesti Mate 20 Prohon. Varmuutta siitä, minkä älypuhelimen näyttöjä tilatut näytöt ovat, ei vielä ole. Asiasta uutisoi PhoneArena.

Raportin mukaan Samsung on aloittanut näyttöjen esittelykappaleiden toimittamisen Huaweille. Mikäli kaikki tapahtuu suunnitelmien mukaisesti, massatuotanto voi alkaa tämän vuoden kolmannen neljänneksen aikana, mikä voisi viitata syksyllä julkistettavaan älypuhelimeen.

Huawein Mate 10 Pro -puhelimessa on kuuden tuuman OLED-näyttö 18:9-kuvasuhteella. Tarkkoja tietoja Samsungin valmistamasta 6,9 tuuman OLED-näytöstä ei ole, mutta todennäköisesti sen kuvasuhde on eri kuin 18:9. Mikäli kyseistä näyttöä käytetään Mate 20 Prossa – tai jossain muussa Huawein Mate-sarjan tämän vuoden puhelimessa – peittää näyttö todennäköisesti lähes koko etupuolen.

Mate-sarjan älypuhelimet ovat olleet aina suuria älypuhelimia, vaikka tänä päivänä kuuden tuuman näyttö ei olekaan enää ihmeellinen näky. Voi olla, että tänä vuonna Huawei esittelee tänä syksynä todellisen jättiluurin.

Huhu: Huawein Mate 20 -sarjan puhelimeen tulossa jopa 6,9 tuuman OLED-näyttö
Lähde: Mobiili.fi