Mar 272018
 

Huawei julkisti P20-älypuhelintensa lisäksi tänään myös perin tutun näköiset FreeBuds-kuulokkeet. Ne lupaavat 159 euron hinnalla jopa 10 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella.

Langattomat FreeBuds-kuulokkeet julkaistaan sopivasti samaan aikaan, kun Huawei on päättänyt jättää puhelimistaan perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliitännän. Kiinalaisvalmistaja vertaa kuulokkeitaan suoraan Applen AirPodseihin, jotka jäävät lupausten mukaan toiseksi monella osa-alueella. 10 tunnin kuunteluaika on tuplasti parempi kuin Applella, minkä lisäksi FreeBudseista tulee saataville niin ikään tuplasti enemmän värivaihtoehtoja. Niitä on siis kaksi: valkoinen ja musta.

Muun muassa korvansisäisen designinsa ansiosta Huawein FreeBuds-kuulokkeet tarjoavat Applen kilpailijaan nähden parempaa äänenlaatua sekä tehokkaan taustahälynpoiston, ja myös niiden lataaminen onnistuu kätevästi säilytyskotelon avulla. Kotelon design on siinä mielessä uniikki, että kuulokkeet asetetaan latautumaan pystysuunnassa, eikä poikittain.

Huawein langattomat FreeBuds-kuulokkeet julkaistaan kevään aikana hintaan 159 euroa. Värivaihtoehtoina on valittavina musta ja valkoinen.

Huawei julkisti langattomat FreeBuds-kuulokkeet 10 tunnin akunkestolla
Lähde: Mobiili.fi