Jan 312018
 

Huawei logo Mobile is the Future.Huawei ei aio julkistaa seuraavia P-sarjan lippulaivaälypuhelimiaan vielä Mobile World Congressissa helmikuun lopulla, ovat jo aiemmat raportit kertoneet.

Sen sijaan P20-puhelinten julkistus on ohjelmassa 27. maaliskuuta Pariisissa. Huawei on lähettänyt kutsuja tulevaan lippulaivaälypuhelinten julkistukseen.

Mallinimien suhteen on ollut ilmassa epäselvyyttä P11:n ja P20:n välillä, mutta viime viikolla WinFuture.de-sivuston Roland Quandt kaiveli esiin eri myyntiin tulevat mallit ja niiden värivaihtoehtoja.

Tulossa on huippuluokkaan P20 ja P20 Plus. Totuttuun tapaan Huawei hyödyntää lippulaivaälypuhelimensa brändiä jatkossakin myös edullisemmassa hintaluokassa uudella P20 Lite -puhelinmallilla. Huawei P20:n koodinimi on Emily, P20 Plussan Charlotte ja P20 Liten Anne.

Tulevien puhelinten tekniikan suhteen on ilmassa vielä paljon kysymyksiä. Huawein on nähty valmistelevan uusia puhelinmalleja 18,7:9-kuvasuhteella ja 19:9-kuvasuhteella. Näistä ainakin ensimmäisen on povattu liittyvän uusiin P-sarjalaisiin. Huawei on myös päätymässä tässä puhelimessa Applen iPhone X:ää muistuttavaan loviratkaisuun ohjelmistosta paljastuneiden tietojen perusteella.

Huawein ohjelmistosta paljastui aiemmin kuva näytön lovesta ja pyöristetyistä kulmista.

Huawein ohjelmistosta paljastui aiemmin kuva näytön lovesta ja pyöristetyistä kulmista.

Kenties merkittävimpänä uudistuksena P-sarjaan odotetaan yhtä lisäkameraa taakse. Vielä toistaiseksi ei kuitenkaan tiedetä mitään tarkempia ja varmempia yksityiskohtia mahdollisesta kolmesta takakamerasta ja niiden eroista.

Sisuksiinsa uudet P20-huippupuhelimet ovat saamassa jo aiemmasta Mate 10 Prosta tutun Kirin 970 -järjestelmäpiirin ja sen myötä tekoälyominaisuuksia.

Aiemman korealaisraportin mukaan Huawei julkistaisi uudet P-sarjalaisensa vasta huhtikuussa omassa tilaisuudessaan. Aiemmin julkistusta oli odotettu jo helmikuun lopulle Mobile World Congressin yhteyteen.

Huawei julkistamassa P20-huippupuhelimensa 27. maaliskuuta
Lähde: Mobiili.fi