Oct 202015
 
HTC One A9 eli Aero

Oletettu HTC One A9 eli Aero

HTC on pysynyt sinnikkäästi julkisuudessa jatkuvien One A9 -huhujen avulla. Puhelinta on tituleerattu sekä seuraavaksi huippupuhelimeksi että iPhonen näköiseksi keskiluokan laitteeksi. Lopullinen totuus paljastunee tänään.

One A9:n matka alkoi kesällä, kun One M9:n heikon vastaanoton jälkimainingeissa HTC lupasi tuoda vielä yhden lippulaivamallin markkinoille tänä vuonna. Tuolloin Aero-nimellä kulkeneen laitteen uskottiin olevan todellinen huippupuhelin ja kääntävän HTC:n liiketoiminnan jälleen nousuun.

Sittemmin nimi on useiden raporttien kautta tarkentunut HTC One A9:ksi. Lisäksi vaikuttaa siltä, että kyseessä onkin enemmän keskiluokan laite kuin lippulaivamalli. Vaikka hajanaisia raportteja kovemmistakin tehoista on nähty, odotetaan One A9:ään tällä hetkellä Snapdragon 617 -järjestelmäpiiriä, kahden gigatavun RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa ja viiden tuuman näyttöä 1920 x 1080 pikselin tarkkuudella. Värivaihtoehtoja pitäisi tulla markkinoille kuusi erilaista.

HTC lähettää tämän päivän lehdistötilaisuutensa suorana YouTubessa. Julkistuksen katsominen on helppoa, sillä suora lähetys on liitetty tämän artikkelin loppuun. Tilaisuus alkaa kello 19 Suomen aikaa.

HTC:n kohuttu uutuuspuhelin julki tänään – näin katsot paljastuksen suorana
Lähde: Mobiili.fi