Dec 162018
 
GPD MicroPC.

GPD MicroPC.

Erilaisista pienikokoisista kannettavista tietokoneistaan tunnettu GPD on kertonut tuovansa pian tarjolle rajattuna eränä uuden erityisesti ammattilaiskäyttöön suunnatun GPD MicroPC:n, joka on varustettu kattavilla liitännöillä. Tulevasta uutuudesta on kertonut muun muassa MSPoweruser-sivusto.

Liitännät ovat todella kattavat: mukana on VGA-näyttöliitäntä, kolme USB-A-porttia, Ethernet-liitäntä, 9-pinninen sarjaportti, HDMI, USB-C ja microSD-muistikorttipaikka. Laajoista liitännöistä on apua laitteen kytkemisessä erilaisiin laitteisiin, joita halutaan hallita tai niiltä lukea tietoja.

GPD MicroPC:n erikoisuus on kattava liitäntävalikoima.

GPD MicroPC:n erikoisuus on kattava liitäntävalikoima.

Muuten GPD MicroPC on varustettu 6 tuuman näytöllä, Intelin Celeron N4100 -suorittimella, 4 gigatavulla RAM-käyttömuistia ja 128 gigatavun SSD-tallennusmuistilla. Akkukapasiteetti on 6 200 milliampeerituntia. Painoa koko koneella on vain 440 grammaa. Näppäimistö on taustavalaistu ja hiiren ohjaamiseen mukana on pienikokoinen kosketuslevy. Käyttöjärjestelmänä on Windows 10.

GPD aikoo tuoda laitteen myyntiin Indiegogo-joukkorahoitusalustan kautta helmikuussa. Saataville on tulossa vain 2 000 laitetta ja laitteen hinnan pitäisi asettua 299 dollariin.

GPD:ltä tulossa erittäin kattavilla liitännöillä varustettu pienikokoinen MicroPC-kannettava – suunnattu ammattilaiskäyttöön
Lähde: Mobiili.fi