Dec 032018
 
Google Pixel 3 XL.

Google Pixel 3 XL.

Google on julkaissut joulukuun tietoturvapäivityksensä Androidille. Lisäksi erityinen Pixel 3 -puhelimille suunnattu paketti on höystetty lukuisilla korjauspäivityksillä, joilla Googlen huippupuhelimia kiusanneita ongelmia pyritään korjaamaan.

Tekstiviestien katoamista ja näytön vilkkumista, puhelimen ylikuumenemista sekä kameran ja tallennustilan ongelmia. Googlen Pixel 3 -puhelinten ensimmäiset kuukaudet eivät ole olleet millään mittapuulla sulavia. Nyt Google on kuitenkin julkaissut päivityksen, jonka luvataan korjaavan kaikki mallistoa vaivanneet ongelmat, tai ainakin merkittävästi kohentavan tilannetta.

Osana joulukuun tietoturvapäivitysten pakettia julkaistavat korjaukset joko ”parantavat” tai ”säätävät” esimerkiksi kameran ja näytön toimintaa, minkä odotetaan normalisoivan laitteiden käyttökokemusta. Lisäksi päivitys sisältää parannuksia moniin vähemmän kohua aiheuttaneisiin pikkubugeihin, kuten USB-C-portin kautta Pixel 3 -malleihin liitettyjen lisälaitteiden tunnistamiseen.

Googlen joulukuun tietoturvapäivitys korjauksineen on nyt ladattavissa Pixel- ja Nexus-älypuhelimille. Muille laitteille tuorein tietoturvapaketti saapunee perinteisesti pienellä tai hieman suuremmalla viiveellä.

Googlen uusi Pixel 3 -päivitys korjaa useampia puhelimissa ilmenneitä ongelmia
Lähde: Mobiili.fi