Jan 152018
 

Googlen Pixel 2 -älypuhelimen näyttöä moitittiin runsaasti puhelimen myyntiintulon jälkeen. Väritoiston lisäksi puhutti kuvan palaminen kiinni näyttöön.

Kolmas ongelma oli näytön voimakas sinisävyisyys muuten kuin aivan suoraan edestä katsottaessa. Nyt ilmiön esille nostanut The Vergen Vlad Savov kuitenkin raportoi, että osa Pixel 2 XL -puhelimista kärsii ongelmasta toisia vähemmän.

Toistaiseksi sinisävyisyys Pixel 2 XL -puhelimissa vaikuttaa varsin satunnaiselta. Näyttöpaneeli ei ole vaihtunut uudemmissa toisenlaiseen ja sinisävyisyys piinaa myös uudempia puhelimia – paitsi satunnaisesti ei.

Pixel 2 XL:n näyttöjen laadussa vaikuttaa siis olevan vain yksinkertaisesti selkeitä eroja eri puhelinyksilöiden välillä.

Pixel 2 ja Pixel 2 XL -puhelimissa on nähty lukuisia ongelmia niiden julkaisun jälkeen. Monet ongelmista näyttävät kytkeytyvän myös Googlen heikkoon laadunvalvontaan. Tämä mahdollistaa laadultaan erilaiset näytöt nyt nähdyllä tavalla, minkä lisäksi lukuisat muutkin puhelimissa nähdyt ongelmat ja puutteet voidaan laittaa heikon laadunvalvonnan piikkiin.

Google ei ole toistaiseksi kommentoinut sinisävyisyyden eroja.

Googlen laadunvalvonta saa huutia: Pixel 2 XL -älypuhelimen näytöissä yksilökohtaisia eroja
Lähde: Mobiili.fi