Sep 082018
 

Touring Bird.

Googlen kehitysyksikkö Area 120 on julkaissut uuden Touring Bird -verkkosivuston, joka tarjoaa tietoa eri matkakohteista matkailijoille. Touring Birdille ei ole ainakaan toistaiseksi tehty erillistä sovellusta, vaan se toimii verkkoselaimen kautta niin puhelimilla, tableteilla kuin tietokoneilla. Asiasta uutisoi muun muassa VentureBeat.

Tällä hetkellä Touring Bird tarjoaa tietoa 20 eri kaupungista, jotka ovat pääosin Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Euroopan kaupungeista tietoa löytyy muun muassa Lontoossta, Roomasta, Pariisista ja Berliinistä.

Touring Bird siis kertoo tavalliset kuin hieman tavattomammat aktiviteetit. Esimerkiksi Rooman kohdalla ensimmäisenä esittelyssä ovat Colosseumin, ja Touring Birdin kautta voi liput hankkia sinne. Palvelu kerää myös paikallisten käyttäjien vinkkejä hieman tavattomammista nähtävyyksistä, kuten berliiniläisestä hylätystä Dinosaurus-teemapuistosta.

Touring Bird -sivustolle tuodaan pian uusia matkakohteita ja tarjontaa laajennetaan jatkuvasti. Tällä hetkellä palvelussa on seuraavat kaupungit; Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Chigago, Las Vegas, Lontoo Los Angeles, Madrid, Miami, New Delhi, New York, Orlanda, Pariisi, Praha, Rooma, San Diego, San Francisco, Toronto sekä Washington, D.C.

Googlen kehitysyksikön uusin julkaisu Touring Bird tarjoaa tietoa aktiviteeteista matkailijoille
Lähde: Mobiili.fi