Oct 302018
 

Luotuja emojitarroja voi jälkikäteen muokata haluamallaan tavalla.

Googlen Gboard-näppäimistöllä voi nykyään luoda emojien kaltaisia tarrakuvakkeita oman selfiensä perusteella. Uusi Gboard Mini -paketti laajentaa hauskan ominaisuuden tarjoamia mahdollisuuksia, Googlen blogissa kerrotaan.

Googlen Gboard-näppäimistöön lisättiin hiljattain kaksi Mini-tarrapakettia, joiden avulla omista kuvistaan saa luotua tarroja viestien piristämiseksi. Nyt lisättävä kolmas paketti mahdollistaa itseään muistuttavien emojien, tai oikeastaan emojien kaltaisten tarrojen, luomisen yksinkertaisesti ja nopeasti.

Gboard luo omakuvan perusteella liudan emojeja valiten tekoälynsä avulla muun muassa sopivimman hiusvärin, ihon pigmentin sekä mahdolliset somisteet. Luotuja emojikuvia voi sitten muokata haluamallaan tavalla ja tehdä niistä mahdollisimman paljon itseään – tai ketä hyvänsä henkilöä – muistuttavia. Valmiit Mini-emojitarrat ovat käytettävissä Gboard-näppäimistöstä löytyvien emojien tavoin viestejä kirjoiteltaessa.

Gboardin uudet ominaisuudet saa käyttöönsä sovelluksen päivittämällä. Päivitys on nyt saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille.

Googlen Gboard-näppäimistöllä voi nyt luoda omakuvista emoji-tyylisiä tarroja
Lähde: Mobiili.fi