Jun 032018
 

Googlen tulevista, oletettavasti Pixel 3:ksi ja Pixel 3 XL:ksi nimettävistä seuraavan sukupolven Pixel-puhelinkaksikosta tiedetään viimeisimmän viikon paljastusten myötä jo merkittävimmät pääkohdat.

Ajoittain huhuissa Googlen tulevista puhelimista esillä on ollut edullisemman, keskihintaluokan uutuuden mahdollisuus.

Nyt erittäin luotettavista luotettavista paljastuksistaan tunnettu WinFuture.de-sivuston Roland Quandt on maininnut Twitterissä Google kehittävän mobiililaitetta perustuen myös tuoreeseen Qualcommin uuteen keskiluokan kärkipiiriin Snapdragon 710:een. Tämän laitteen lanseeraussuunnitelma on tällä hetkellä vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla, ja Quandt povaa kyseessä olevan Googlen edullisemman keskiluokan Pixel-puhelimen.

Muuta laitteesta ei vielä tiedetä, eikä myöskään vielä selvää ole, voisiko jo sitä ennen kuluvan vuoden aikana markkinoille olla tulossa toinen, pidempään kehitetty edullisempi Pixel-puhelin.

Kahdeksanytiminen Snapdragon 710 koostuu kahdesta teho- ja kuudesta säästöytimestä.

Kahdeksanytiminen Snapdragon 710 koostuu kahdesta teho- ja kuudesta säästöytimestä.

Uuden tuotteen kehitys on nähtävästi vielä varsin alkuvaiheessa, sillä laitteistotyö alkoi vasta noin kuukausi sitten.

Qualcomm julkisti Snapdragon 710:n hiljattain toukokuun loppupuolella. Myös kahteen Pixel 3 -huippupuhelimeen odotettavan Snapdragon 845:n tavoin Snapdragon 710:stä löytyy ARM Cortex-A75- ja Cortex-A55-pohjaisia suoritinytimiä. Snapdragon 710:ssä Cortex-A75-pohjaisia tehoytimiä on neljän sijaan vain kaksi kappaletta, kellotaajuudeltaan 2,2 gigahertsiä, ja vähävirtaisempia 1,7 gigahertsin Cortex-A55-”säästöytimiä” kuusi kappaletta. Snapdragon 845:ssä kahdeksasta suoritinytimestä neljän kellotaajuus yltää jopa 2,8 gigahertsiin.

Googlen edullisemmasta Pixel-puhelimesta mahdollisesti uusi vihje
Lähde: Mobiili.fi