May 142019
 

Tältä Googlen uudenlaiset mainokset näyttävät käytännössä.

Google on esitellyt tulevaisuuden mainontasuunnitelmiaan, ja vastedes mainoksia aletaan nähdä muun muassa Google-sovelluksessa. Asiasta uutisoi Searchengineland-sivusto.

Google on vastaisuudessa tarjoamassa mainostusmahdollisuuksia uusissa paikoissa, kuten Google-sovelluksessa, Gmailissa ja YouTubessa. Ensimmäisenä uudet Discovery-mainoskampanjat ovat tulossa Google-sovelluksen Löydä-välilehdelle, joka muun muassa ehdottaa käyttäjille mahdollisesti heitä kiinnostavaa sisältöä.

YouTubessa mainoksia alkaa tulevaisuudessa näkyä käyttäjän henkilökohtaisessa syötteessä ja Gmailissa puolestaan sähköpostin Sosiaaliset verkostot -välilehdellä.

Googlen mukaan uudet mainokset toimivat aiemmasta poikkeavalla tavalla. Siinä missä perinteinen verkkomainonta suunnataan esimerkiksi tiettyä tuotetta etsiville, ovat Gmailin, Google-sovelluksen ja YouTuben mainokset suunnattu kaikille. Niiden tarkoituksena on auttaa käyttäjiä löytämään jotakin uutta ja mielenkiintoista.

Google-sovelluksessa ja YouTubessa mainokset näkyvät omissa pienissä ikkunoissaan, kun taas Gmailissa ne ovat ulkoisesti nykyisten mainosten kaltaisia.

Google on nyt alkanut myydä Discovery-kampanjoita mainostajille. Niitä aletaan nähdä sovelluksissa lähitulevaisuudessa.

Google lisää mainoksia uusiin paikkoihin
Lähde: Mobiili.fi