Dec 192018
 

Fortnite on saanut uuden päivityksen Androidilla. Peli itsessään ei ole muuttunut juurikaan, mutta se on nyt saatavilla entistä useammille älypuhelimille.

Suursuosioon myös älypuhelimilla noussut Fortnite on päivittynyt Androidilla. Peli on nyt pelattavissa useammilla, myös halvemmilla älypuhelimilla, Qualcommin Snapdragon 670 – ja Snapdragon 710 -järjestelmäpiirituen lisäyksen myötä. Toistaiseksi kyseisellä piirillä varustettuja älypuhelimia ei ole saatavilla kovinkaan monta, mutta esimerkiksi uunituore Nokia 8.1 saa tehonsa Snapdragon 710:sta. Googlen huhuttu edullisempi Pixel-malli puolestaan sisältänee Snapdragon 670 -järjestelmäpiirin.

Fortnite saa laajennetun tuen lisäksi myös hillityn ulkoisen päivityksen joihinkin pelin painikkeisiin sekä valikoihin. Lisäksi saataville tulee uusia, rajoitetun ajan pelattavissa olevia haasteita, joista voi joka päivä voittaa uusia, erilaisia palkintoja.

Fortniten versio 7.10 on nyt ladattavissa Googlen Play-kaupasta. Tarkemmin päivityksestä kerrotaan Epic Gamesin verkkosivuilla.

Fortnite päivittyy – tuki uusille puhelinmalleille ja 60 fps -tilalle uusissa iPad Pro -laitteissa
Lähde: Mobiili.fi