May 072018
 

Kuten Fitbit jo aiemmin lupaili, on se nyt julkaissut uusia toimintoja Ionic- ja Versa-älykelloilleen. Quick Replies mahdollistaa viesteihin vastaamisen suoraan kellotaululla, minkä lisäksi ominaisuusvalikoimaan on lisätty naisille suunnattu terveydenseuranta. Fitbitin suunnitelmista kertoo Android Central.

Quick Replies -toiminto mahdollistaa viidellä ennalta määritellyllä viestillä vastaamisen teksti- tai WhatsApp-viesteihin, Tviittiin tai minkä hyvänsä sovelluksen viestiin. Täysin oman mielen mukaan muokattavissa olevat viestit ovat pituudeltaan maksimissaan 60 merkin mittaisia ja mikä parasta, ne voi määritellä myös sovelluskohtaisesti. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi tekstiviesteille ja Facebookin Messengerille voi halutessaan asettaa erilaisen pikavastausarsenaalin käyttöönsä. Lisäksi vastata voi rajoitetumman emojivalikoiman avulla.

Näppärä ominaisuus on myös ilmoitusten synkronisointi kellon ja älypuhelimen välillä. Näin ollen, mikäli ilmoituksen kuittaa kellolla, ei samaa askaretta tarvitse myöhemmin toistaa älypuhelimen näytöllä. Sama toimii tietenkin myös toisinpäin.

Pikavastaustoiminto ja synkronoidut ilmoitukset ovat toistaiseksi saatavilla vain Ionic- ja Versa-älykellojen Android-käyttäjille.

Naisille suunnattu terveyden monitorointi puolestaan helpottaa esimerkiksi kuukautiskierron seuraamista älykellon muistuttaessa etukäteen, kun se aika koittaa. Kaikille yli 13-vuotiaille naiskäyttäjille automaattisesti aktivoituva ominaisuus on myös manuaalisesti valittavissa kellon asetuksista. Terveyden monitorointi on toistaiseksi saatavilla iOS- ja Windows Phone-käyttäjille, mutta myös Android-julkaisu seuraa pian perässä.

Uusien ominaisuuksien lisäksi Fitbit on myös täydentänyt saatavilla olevaa kellotauluvalikoimaa sekä julkaissut Fitbit App Galleryssa muutaman uuden sovelluksen terveellisen elämäntavan tueksi.

Fitbit julkaisi uusia toimintoja älykelloilleen
Lähde: Mobiili.fi